egersund trehusbebyggelse-1707-hdr small

Aktuelt:

Opplev Egersund i historiske farger


Prosjekt: "Okka farger"

Flere trehus i Egersund sentrum skal gjenoppstå fra grått og hvitt til historierike farger fra blant annet empire- og sveitserstilen, slik bebyggelsen hadde fra 1850–1900-tallet.

Les mer
eigra matfotografering-2271skisse small

Aktuelt:

EIGRA


Uforglemmelig matopplevelse

I mars åpnet Eigra kjøkken & bar dørene i gamle Grand Restaurant. Med fokus på sesongens beste råvarer, setter egersundrestauranten smaks- og næringsrik mat på bordet. Denne unike Share & fun-restauranten vil du ikke gå glipp av.

Les mer
hestnes tursti-0265 small

Aktuelt:

Rogalands beste turrute


Nyt den otte utsikten over Nordsjøen med holmer, fyr og skjær, vandring i den trolske skogen forbi små bekker, og rester av en gammel hytte med slengdisser i trær. Dette er flott tur med historisk påfyll.

Les mer
2 blaa himmel

Aktuelt:

Trollpikken


Vil bli enda større

Den karakteristiske steinformasjonen like utenfor Egersund hadde over 25.000 besøkende i 2017.Nå skal Trollpikkens Samvirke, som eies av grunneiere, Magma Geopark, Grand Hotell, Eigersund kommune og Dalane Kyststi, gjøre det enda mer attraktivt å besøke steinfallosen. Selskapet skal håndtere reklame, utvikling, parkering og tursti til området, og Magma Geopark skal hver dag i sommer ha guidet tur ...

Les mer
aok-forside-2017

Aktuelt:

Arnt Olav Klippenberg


En vandring gjennom byen

– Lykke er å stå opp lørdag morgen og stå i kø utenfor Kalles klokka halv ni for å kjøpe ferske rundstykker. Det artige er at det er kun mannfolk i køen, ler Arnt Olav Klippenberg.

Les mer
rune h nilson portrett-0846

Aktuelt:

Rune Nilson


Egersund e "hjemma"

Han er en av Egersunds mest kjente personer. Selv om han ikke bor i Egersund i dag så er stedet fremdeles "heima" for Rune. I dette intervjuet handler det ikke bare om ham, men mest om Egersund.

Les mer