« Tilbake til oversikt

Gratis friluftskonsert: Gordie Mackeeman and His Rhytm Boys

gordie mackeeman
Canadisk bluegrass band med energipåfyll og høy underholdningsverdi.
Søndag ettermiddag inviterer Eigersund kommune til gratiskonsert med Gordie MacKeeman and His Rhythm Boys, et fyrverkeri av et band fra Prince Edward Island i Canada. Det er en tradisjon i Canada for felespillere å sitte og trampe takten med steppesko, mens de spiller intrikate jigs og reels, men Gordie MacKeeman tar dette en del hakk videre. Hans frenetisk lealause step-dansing har gitt ham kallenavnet «crazylegs», og han elsker å opptre med dette, i tillegg til at han er en særdeles habil felespiller. Kombiner dette med tre dyktige og dynamiske multiinstrumentalister, og du har et band som er etterspurt til konserter og festivaler verden over. De er nå ute på sin 18. turné på de britiske øyene, men vi har fått dem til å ta en snartur over til våre kyster også.

Gordie MacKeeman and His Rhythm Boys har eksistert i sju år, men flere av dem har spilt sammen i andre sammenhenger, noe som er hørbart i deres musikalske kjemi. De er svært allsidige, og de kombinerer elementer fra bluegrass, old time country, folk, rockabilly, swing og keltisk musikk til en svært fengende og underholdende miks.

De har spilt på prestisjetunge festivaler som Glastonbury, WOMAD, Celtic Connections, og folk-festivalene på Orknøyene, i Shrewsbury og i Woodford, og har turnert flere ganger i Australia. De fire albumene de har gitt ut, har fått flere utmerkelser, selv om de ser på seg selv først og fremst som et live-band. Og det er også som live-band, et svært levende sådant, vi vil få se og høre dem på Maurholen stasjon på søndag.

Sjekk ut band: Offisielt nettsted /Facebook

Åpen café fra kl. 15:30 - Pingvinen fritidsklubb
Ønsker du mer informasjon, kontakt Kulturkontoret på tlf. 51 46 80 00.

 
Tid og sted:
Arrangement media: