Grand Hotell Egersund

tilbyr overnatting i historiske omgivelser. Vi tilbyr også kurs og konferanse, møter, selskap, bryllup, konfirmasjoner, restaurant med a la carte, julebord, Grand Dinnershow blant annet.
tilbyr overnatting i historiske omgivelser. Vi tilbyr også kurs og konferanse, møter, selskap, bryllup, konfirmasjoner, restaurant med a la carte, julebord, Grand Dinnershow blant annet.
Velkommen til et sjarmerende hotell med atmosfære fra 1870 tallet og beliggenhet midt i hjertet av Egersund by. På Grand hotell Egersund har vi 101 trivelige rom, kafe, restaurant, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. Vi har egen revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer. Egersund er en koselig sommerby, og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for handel og sosiale møtesteder.

Det arrangeres flere festivaler, Egersundsugå og Fiskeriets dag i sommerhalvåret. Videre utover høsten arrangeres det blandt annet Høstmarken, Oktoberfest, Kulturnatt og den svært populære Julebyen i Egersund. Grand hotell er et glimrende utgangspunkt for opplevelser i og utenfor byen. Det er tilrettelagte sykkelruter, merkede turløyper og fiskemuligheter både i elver, vann og i sjøen.

Handlegaten i Egersund sentrum starter ved hotellet, og attraksjonen Egersund Chokolade fabrikk befinner seg 50 meter fra hotellets restaurantinngang. I november 2011 innviet vi den ombygde og nyoppussede restauranten, resepsjonen og loungebaren. Mai 2013 ble vi ferdige med 18 nye hotellrom, et flott auditorium, eksklusivt styrerom og grupperom. I november 2015 innviet vi ytterligere 21 rom og en stilig peisestue. Vi tilbyr nå 200 sengeplasser.

På hotellet har vi treningsrom med tredemølle, romaskin, spinningsykkel og frivekter.
En god seng, herlig måltid og deilig vinGrand Hotell Egersund ligger midt i Egersund sentrum. På hotellet er det en rolig atmosfære og et serviceinnstilt personale. Du bor like ved havnen, og finner shopping og særverdigheter i umiddelbar nærhet.
 


  Gå til nettside

  Følg oss på:
  facebook

  Visit Egersund
  ​Adresse:
  Elvegaten 23,
  4370 Egersund

  Sesongåpent:
  man–lør: 10:00–16:00
  Fra 01.juni til og med 31.august