Sjørøverfest og filmen Kaptein Sabeltann

Sjørøverfest kl. 13.00 på Bykjernen med oppladning til filmen: Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama på kinoen. Et storslått og actionfylt eventyr for hele familien. Og vi oppfordrer alløe sammen - både store og små til å kle seg ut sjørøverkostyme til festen og bli med i toget fra Bykjernen til kinoen
Begrenset antall billetter så vi oppfordrer til forhåndsbestilling av billetter slik at vi ikke får noen triste barn som kommer på sjørøverfest men ikke får billett.

konseptskisse fra kaptein sabeltann og skatten i lama ramaOm filmen:
Selveste Kaptein Sabeltann tar det store steget over på kinolerretet; "Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama" er et storslått action-eventyr, spekket med humor og spenning.
Vi følger den foreldreløse Pinky på en spennende reise fra Abra Havn til det legendariske kongeriket Lama Rama, der de møter den lattermilde Kong Rufus og hans skumle bror Prins Badal. På veien må Kaptein Sabeltann og hans menn bekjempe den pill råtne vikingpiraten Bjørn Barsk og hans båttyver. Med heltemodig innsats fra mannskapet, Pinky og Ravn opplever våre sjørøvere et eventyr de sent vil glemme! Men vil Kaptein Sabeltann finne skatten, og finner Pinky svaret på hvem som er hans pappa?"
Tid og sted:
egersund sentrumsforening-footer-logo2
instagram
facebook

Egersund Sentrumsforening

Kontakt:
Mobil: 474 69 666
leder@egersund-sentrumsforening.no
Adresse:
Strandgaten 49
4370 Egersund
kart
instagram
twitter
facebook

Egersund Sentrumsforening

Kontakt:
Mobil: 474 69 666
leder@egersund-sentrumsforening.no
Adresse:
Strandgaten 49
4370 Egersund