egersund-havn-)

Ordføreren i Eigersund Kommune

Hilsen fra Ordfører

Velkommen til vakre Eigersund kommune og flotte Egersund by!
 
Sommeren kjennetegnes av lyse kvelder og en årstid der vi tilbringer mye tid sammen med familie, venner og nye bekjentskaper. I Eigersund kommune vedsetter vi møteplassene som gjør at vi alle kan føle tilhørighet og ha det gøy. Enten du bor i, eller besøker Eigersund kommune vil tilbudene i sommer være mange og varierte. Du er herved invitert!
 
Alle som tilbringer noen sommerdager i Eigersund bør bruke hele kommunen som også på sommeren fremstår på sitt mest innbydende og varierte.
På Mastrasanden (Hellvik) eller Skadbergsanden (Eigerøy) kan du oppleve strandlivet på gode sommerdager. Ta sykkelen eller gå fra Hellvik til Egersund langs nordre sund, eller opplev den flott naturen og kystlandskapet ut til Eigerøy fyr. En tur til Mysingehåla på Helleland er en flott tur, og en unik læring av hvordan motstandsfolk gjemte seg under 2.verdenskrig.
Og min oppfordring i sommer; se Egersund by med nye øyne ved å besøke Varberg, Kontrari, Årstadfjellet, Sukkertoppen og Kråkefjellet.
 
I Egersund sentrum vil du oppleve en sommerpyntet by som fremstår som en «godtepose» for gode kjøp og opplevelser. I sentrum vil du i sommer kunne delta i byvandringer, være med på kjekke arrangementer og delta på en av våre mange festivaler og konserter. Følg med hva som skjer på www.visitegersund.no/kalender.  
Forvent det lille ekstra, og du må gjerne fortelle hemmeligheten om sommer i Egersund til andre.
 
Turistkontoret ved holdeplassen i sentrum vil gi utfyllende informasjon om de øvrige mulighetene for gode opplevelser i kommunen, og husk at du også kan bruke turistkontoret om du bor i Eigersund.
 
Vi fyller våre liv med opplevelser – god sommer i Eigersund kommune!
ordf%c3%b8rer odd stangeland -6020-edit
egersund sentrumsforening-footer-logo2
instagram
facebook

Egersund Sentrumsforening

Kontakt:
Mobil: 474 69 666
leder@egersund-sentrumsforening.no
Adresse:
Strandgaten 49
4370 Egersund
kart
instagram
twitter
facebook

Egersund Sentrumsforening

Kontakt:
Mobil: 474 69 666
leder@egersund-sentrumsforening.no
Adresse:
Strandgaten 49
4370 Egersund